Innerwave is meer dan een detoxkuur

Wat is Detoxen precies?

In dit artikel lees je:

Innerwave is meer dan een detoxkuur

Innerwave geeft je de handvatten voor ‘a new wave of life’. Weg met die uitputtende crash diëten, ‘jojo-effect’ en niet vol te houden eetpatronen. Dag overtollige kilo’s, futloosheid en (ouderdom)kwaaltjes. Wij maken gezondheid simpel en een gezond en energiek leven toegankelijk. Innerwave is een 100% natuurlijk gezondheidsprogramma dat op eenvoudige maar uitermate doeltreffende en enthousiaste wijze lichaam en geest reinigt.

 

Benieuwd naar de succesverhalen van o.a. Rens Kroes, Daisy (I Love Health) en actrice Carolien Spoor? Klik hier

 

Innerwave BASIS

 

De Innerwave Basis detoxkuur bestaat uit een 5 daagse afbouwfase van je reguliere voeding, een sapkuurfase van 5-7 dagen en een opbouwfase van enkele dagen naar een gezond voedingspatroon. Het pakket is inclusief 6 darmreinigende en darmfunctie herstellende voedingssupplementen en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd. Deze detoxkuur is zonder darmspoelingen. De sapjes maak je zelf met een blender of slowjuicer.

 

Innerwave INTENSIEF

 

Dit pakket is het Basispakket, uitgebreid met een darmspoelset voor thuisgebruik. De complete set bestaat uit 9 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten, inclusief een thuisklysmaset en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. Tijdens de kuurweek zijn één á tweedagelijkse darmspoelingen met lauwwarm water van essentieel belang om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd en hoe men zichzelf eenvoudig de darmspoelingen kan geven

 

Innerwave ALL IN

 

Tijdens een Innerwave Kuur maak je tijdens de sapfase 3-5x per dag sapjes met een blender of slowjuicer. Heb je geen sapmachine, of heb je geen tijd of zin om al deze sapjes te maken?…kies dan voor het ALL IN pakket. Inclusief 25 heerlijke slowjuice sapjes van Frecious. Je krijgt hierbij de flesjes diepgevroren thuisbezorgd.

 

Innerwave MILD KUUR

 

Een unieke kuur, waarbij je mag blijven eten!

 

Deze 11-daagse kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. Geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid!

 

Met Innerwave Mild breng je je lichaam in 3 logische fasen weer in balans, waardoor bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaat hiervan is een betere spijsvertering, snellere verbranding, betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

 

Waarom een detoxkuur en wat is het verschil met sapvasten?

 

De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan begint haar tol te eisen. Junkfood, kant-en-klaar maaltijden en bewerkt voedsel zijn haast niet meer weg te denken uit de koelkast. Het resultaat: we worden zwaarder, vermoeider en leven ongezonder. Met alle gevolgen van dien. Tijd voor een body & mind reset. Let’s detox!

 

Met de 100% natuurlijke Innerwave detox kuur zuiver je in 17 dagen lichaam en geest op verantwoorde en daadkrachtige manier. Je voelt je weer als herboren. Sterk, energiek, fris en geestelijk scherper dan ooit.

 

Een detox kuur volg je niet alleen om af te vallen, maar met name om je lichaam te zuiveren en te ontzuren en je darmen te ontslakken, zodat deze na afloop van de kuur je voeding beter zullen gaan opnemen.

 

 

Als je goed wilt detoxen, dan is het advies om 5-7 dagen te sapvasten. Belangrijk hierbij is om je lichaam voor te bereiden op deze ‘zware’ periode van slechts sap (van m.n. groenten) en na afloop van de kuur je voeding weer langzaam op te bouwen.

 

 

Let op: een sapkuur zonder specifieke detox voedingssupplementen is niet verantwoord, je legt je darmen namelijk stil waardoor de gifstoffen niet afgevoerd worden. Innerwave bied je een compleet pakket met alles wat je nodig hebt voor een veilige detox kuur.

 

 

Hoe werkt de detox van Innerwave?

 

Stap 1 Afbouwfa

 

Je begint met een 5 daagse afbouwfase om je lichaam ‘voor te reinigen’ en voor te bereiden op de sapfase. In deze fase gebruik je o.a. geen koffie, suiker, zuivel, vlees, tarwe. Terug naar de basis van groente, fruit, zaden en noten.

 

Stap 2 Detoxfase

 

De Detoxfase duurt afhankelijk van de intensiteit die je wenst 3 –  5 – 7 dagen en wordt ondersteund met diverse 100% natuurlijk voedingssupplementen. Op deze manier krijg je voldoende vitamines en mineralen binnen en zal je geen hongergevoel ervaren. Bovendien zorgen deze supplementen ervoor dat de gifstoffen die vrijkomen tijdens de sap/detox kuur, goed afgevoerd worden door het lichaam. De sapjes maak je met een blender of slowjuicer of je kiest voor de diepgevroren slowjuice sapjes van onze partner Frecious.  Optioneel kun je er voor kiezen om tijdens deze fase je darmen te spoelen. Zo ontslak je het meest optimaal. Innerwave levert een eenvoudige darmspoelset (klysma) voor thuisgebruik. Desgewenst kun je ook contact opnemen met een colonhydrotherapeut bij jou in de buurt.

 

 

Stap 3 Opbouwfase

 

Na de Detoxfase bouw je in de laatste 4 dagen je (vaste) voeding weer op. Hierbij gebruik je nog diverse voedingssupplementen, waaronder pro-biotica.

 

De intensiteit, kwaliteit en duur van de kuur is dermate, dat je gegarandeerd in een fantastische flow terecht komt en ook direct lichamelijk resultaat ziet. Het Innerwave programma is voor velen een kick start geweest naar een nieuwe levensstijl.

 

Tijdens de detoxkuur kunnen ontgiftingsverschijnselen ontstaan zoals hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid & slapte. De resultaten van de kuur wegen daar echter met gemak tegen op! Wij adviseren je tijdens de kuur voldoende tijd voor ontspanning te nemen en licht te blijven sporten. Intensieve training wordt afgeraden.

 

Kom in actie en bestel nu de Innerwave detox kuur voor Body & Mind!

 

Professionele begeleiding tijdens jouw detoxkuur
Innerwave werkt samen met diverse gespecialiseerde detox/voedingscoaches. Wil je zeker weten dat je de kuur met succes gaat doorlopen en de nodige support krijgt, ook na afloop van de kuur….neem dan contact op met een van onze partners.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ontdek de Unieke Kracht van Innerwave Detox: Volwaardige Reiniging in 3 Krachtige Fases
Ontdek de Kracht van de 'Get Ready Fase': Waarom Innerwave Detox Uniek is Ben je op zoek naar een detoxkuur die verder gaat dan alleen sapjes en je lichaam op...
Lees verder
Het Belang van Ontgiften: Reinig je Lichaam voor een Gezonder Leven
In een wereld vol vervuiling en ongezonde voedingskeuzes lijkt het zelfreinigende vermogen van ons lichaam in gevaar te zijn. Vergelijkbaar met een stromende rivier die vervuiling kan wegspoelen, heeft ons...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar