Bedankt voor je aanmelding!

Nog geen kuur besteld?

MILDE DETOX VASTENKUUR
mild-detoxen

Deze 9-daagse kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. Geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid!

BASIS DETOX KUUR
basis-detoxen

Volg dit intensieve Body & Mind Reset programma voor meer energie, een stralende huid en voor de start van een nieuwe healthy lifestyle.

COMPLEET DETOX KUUR
compleet-detoxen-sapkuur-detox

Na de intensieve kuur voel je je fit en energiek. Je voelt je niet alleen goed, dat straal je ook uit.

Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).

Wat ga je ervaren?

Een mooie huid

Hoe je eet en leeft bepaalt voor een groot deel hoe je er uit ziet. Een sterke spijsvertering is niet alleen cruciaal voor je gezondheid, maar is ook van belang voor je huid. Als je je lichaam reinigt en zorgt voor de juiste voeding kan dit écht bijdragen aan een mooiere huid. Heb je last van puistjes? Tijdens de kuur reinig je niet alleen, maar laat je voedingsmiddelen die puistjes veroorzaken achterwege. Je huid knapt er zienderogen van op.    

Het begin van een nieuwe, gezonde levenstijl

Door Innerwave vasten krijg je nieuwe energie. Je ervaart het resultaat van een optimale spijsvertering, verliest vetmassa en krijgt een mooiere huid. De kuur is de eerste stap op weg naar een nieuwe, healthy lifestyle. Je wordt je extra bewust van je valkuilen en ontdekt hoe jouw lichaam op voedingsmiddelen reageert. 

Vet verliezen

Vasten met Innerwave kan je helpen om gewicht te verliezen. Omdat je bij de kuur blijft eten, gaat je lichaam niet in de ‘overlevingsstand’. Je houdt voldoende energie om te blijven sporten. Je vetmassa neemt af, zonder verlies van spiermassa. De kuur is daarom ook geschikt voor sporters die hun vetverbranding willen optimaliseren om beter te presteren. 
Als je meer kilo’s wil verliezen kun je na de 9 dagen van het programma nog doorgaan met de eetschema’s.