Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 8.5!  

“In de aanloop naar de detoxfase bouw je in vijf dagen je voeding af met een streng dieet. Suiker, zout, koffie, thee en zuivel zijn verboden. Koolhydraten mogen beperkt en alleen in de vorm van geroosterde volkoren boterhammen of crackers.

Op de eerste dag start ik met de voorgeschreven voedingssupplementen: een product met zoetwateralg om de darmen aan de gang te houden en oergraangras, dat bekendstaat om zijn groet hoeveelheden mineralen en sporenelementen. Dat het ook ontgiftend werkt, merk ik direct: na mijn eerste glas heb ik tot het eind van de dag een bonkende hoofdpijn. Daarna treedt dit effect gelukkig niet meer op.

Op de zesde dag start de detoxfase. Ik kies voor hardcore sapvasten met biologische groente- en vruchtensappen en twee keer daags een darmspoeling. Voedingssupplementen zorgen ervoor dat ik geen vitaminen en mineralen tekortkom. De detoxfase gaat goed. Ik heb volop energie en geen last van detoxverschijnselen als honger, misselijkheid of koude rillingen. Na vijf dagen vasten, op de elfde dag van de kuur, komt dan toch die man met de hamer. Lusteloos en chagrijnig hang ik de hele zaterdag op de bank. Rond etenstijd trek ik het niet meer en drink ik – maak me gek! – twee glazen tomatensap uit pak. Het zout doet me goed!

De dag erop mag ik weer beperkt vast voedsel. Wat smaakt de kabeljauw uit de oven lekker! Helaas komt mij stoelgang pas na vijf dagen weer op gang. Na de dieetfase neem ik nog drie weken lang algentabletten, oergraangras en probiotica om mijn darmflora weer op te bouwen, want bij een Detox gaan ook gezonde bacteriën down the drain. Ik ben vier kilo kwijt, en daar ben ik heel tevreden mee. Daar komt bij dat ik me nu veel bewuster ben geworden van mijn eetpatroon. Ik heb me voorgenomen voortaan elk jaar een detoxkuur te volgen, want ik voel me enorm fit en energiek.”

Redactie Santé

Disclaimer: Bovenstaande succesverhalen zijn geschreven door personen die de kuur hebben gevolgd en vertellen hún verhaal. Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.