Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 8.5!  

Pascaline Hillewaere

Toen ik in een vakblad voor schoonheidsspecialistes de reportage las over innerwave, sprak het me enorm aan. Ik kreeg zin om deze uitdaging aan te gaan.
Het beloofde me nieuwe energie en daar had ik op dat moment een grote behoefte aan.

Mijn man verklaarde me voor gek dat ik zo’n kuur wou volgen. Hij kon maar moeilijk geloven dat ik dit zou volhouden. Maar ik wou bewijzen dat ik het WEL kon. Je moet er uiteraard wel voor 100% achter staan, want je krijgt het niet zomaar cadeau.

Ik ben zelfstandig schoonheidsspecialiste en uiteraard vind ik een mooie huid belangrijk. Ik geloof er sterk in dat wanneer het van binnen goed zit, je dit vanbuiten uitstraalt dus was ik nog meer overtuigd dat ik deze kuur wilde doen.
Ik vertelde er ook over tegen mijn klanten en velen onder hen vonden het heel boeiend en zelfs enkele zijn er door mijn enthousiasme ook de kuur gestart. Ik probeerde hen daarin te steunen.

Nog een pluspunt aan de innerwave kuur is dat ik 5kg ben afgevallen, dit was voor mij niet het belangrijkste maar het was goed meegenomen. Het allerbelangrijkste was dat ik me weer veel energieker voelde, zelfs al tijdens de kuur. Niemand begreep dat ik zoveel energie kon hebben ZONDER te eten. En toch was het zo!

Ondertussen zijn we een jaar later en heb ik de kuur al voor een tweede keer gevolgd en wonder boven wonder heb ik zelfs mijn man weten te motiveren om dit samen te doen, met succes. We hebben ons voorgenomen deze kuur zeker twee maal per jaar te volgen en we raden het dan ook iedereen aan.

Pascaline Hillewaere
Schoonheidsspecialiste België

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.