Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 8.5!  

Nicolette Sluiter

Een tijdje geleden heb ik een infectie gehad vawege een parasiet. Hiervoor moest ik 3 antibioticakuren ondergaan. Daarna wilde ik mijn darmen schoonspoelen, al die rotzooi eruit!
De Innerwave kuur viel me reuze mee en ging heel makkelijk. Toen de kuur erop zat voelde ik me veel energieker dan voorheen! Wat grappig was, was dat mijn kapster zei dat ze vond dat mijn haar dikker en glanzender was geworden. Daar ben ik erg blij mee.
Mocht ik het in de toekomst nog eens nodig vinden om mijn darmen te reinigen, dan zou ik zeker deze kuur nog een keer volgen. Sowieso is dit een goede kuur voor mensen die weinig of geen energie hebben en zich graag beter zouden willen voelen.
Nog wel een tip. Je zou eigenlijk de week van het sapvasten vrij moeten nemen zodat je echt de tijd hebt voor jezelf en zodat je de kuur ontspannen ondergaat.

Nicolette Sluiter
Personal trainer – moeder van 2 kinderen

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.