Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 8.5!  

Iris de Goede @fitmetiris

Iris de Goede

Oh wat was ik nieuwsgierig naar de Innerwave cleanse! Op veel blogs en Instagram zag ik het al voorbij komen dus ik stond te popelen om zelf te gaan Innerwaven.  Omdat ik PCOS heb (een hormonale disbalans) en een zwakke lever was ik erg benieuwd wat de cleanse voor mijn lichaam kon doen. Ik weet dat mijn organen zelf goed kunnen ontgiften. Alleen is het juist héél goed om je lichaam soms een handje op weg te helpen en je organen is even lekker te verwennen.  Vooral omdat we tegenwoordig extra veel van ons eigen lichaam vragen en het soms niet de optimale voeding en rust geven die het juist nodig heeft. Dit heb ik dan ook naar mijn volgers op Instagram over proberen te brengen. Lief zijn voor je lichaam en het soms even éxtra verwennen is ontzettend belangrijk! Elke dag weer. Je hebt immers maar één gezondheid. Ik noemde de Innerwave een APK voor mijn lichaam haha!

Tijdens de kuur hebben alle powergoodies en de sappen van Frecious mijn lichaam en darmen een echte reset-boost gegeven. Ik merkte al snel een stijging van energie en vitaliteit. Ook vond ik de kuur ontzettend goed uitgelegd en de geen-honger garantie was zeker waar!

Na de kuur was ik verbaasd van de verbetering van mijn smaak en geur vermogen. Heel bijzonder om weer zo goed te kunnen ruiken en proeven. Echt heerlijk! Ook straalt mijn huid (acne echt bijna weg), is mijn oogwit witter en mijn buik onwijs rustig. Geen opgezette buik meer maar juist een heerlijk zacht buikje wat ontzettend blij is. Ik voelde me echt herboren en weer heerlijk fit, schoon en opgewekt in mijn eigen lichaam. Daarnaast ben ik als enige niet ziek geworden terwijl op mijn stage en in huis iedereen de griep te pakken had! Ik weet zeker dat de Innerwave cleanse hier aan heeft bijgedragen en… wat Patrick mij al van te voren vertelde; het Innerwaven werkt inderdaad verslavend ha-ha!