Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 8.5!  

Carolien Spoor

Carolien Spoor

Een tijdlang voelde ik me vaak futloos en snel moe. Ik ben nooit van het diëten en zware sapkuren geweest: zolang je gezond eet heb je dat allemaal niet nodig.

Totdat ik kennismaakte met Innerwave: de gedachte om je lichaam innerlijk te reinigen, sprak mij zeer aan. Ook het hele pakket aan voedingssupplementen dat je tijdens en een tijd na de kuur gebruikt, klonk erg goed: zo hoef je je geen zorgen te maken dat je vitaminen/mineralen/belangrijke bouwstoffen tekort komt.

Ik werd ontzettend goed begeleid tijdens de kuur en kon 24/7 vragen stellen. De af- en opbouwfase zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor je geen gevoel van honger hebt. Tijdens het sapgedeelte was ik in plaats van slap en futloos, eindelijk weer vitaal! Na de kuur voelde ik dat mijn lichaam was gereinigd en opgeladen. Ik ga deze kuur zeker jaarlijks herhalen!

Carolien Spoor

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.