Webheader kerstdagen Innerwave

Een gezonde levensstijl is iets waar veel mensen zich mee bezig houden. Soms bij vlagen, maar eigenlijk zou het vanzelfsprekend moeten zijn. Nu de decembermaand met al zijn drukte en feestelijkheden is aangebroken heeft dat als gevolg dat consequent en goed voor onszelf zorgen er weleens bij inschiet. Het is de kunst om aan te voelen wanneer je soms eventjes de touwtjes wat kunt laten vieren. Niet élke dag streng voor jezelf te zijn is de sleutel tot succes daarbij. In deze drukke maand moet je kiezen voor gemak en ook resultaat!

Om de maand december met veel plezier, weinig stress en stralend door te komen adviseer ik mijn: ‘Speciale december BeautyFacts by Evelien’

Noteer mijn tips als wekelijkse notitie in je agenda, dan help je jezelf om het ook écht te doen. Mijn twee ‘must do  BeautyFacts’ voor de feestdagen zijn:

Fact 1.

Iedere dag gebruik je minimaal twee producten om jezelf op te maken. Dat kost weinig tijd en je bent het waard! Voor een natural beauty effect, adviseer ik je altijd te werken met een primer na je dagcrème. Of je nu wél of geen foundation gebruikt je huid wordt hierdoor egaler, voller en zijdezacht. Mascara is een absolute must voor een frisse blik. Laat je ook eens adviseren bij een goede zaak en vraag of ze je even opmaken met een andere kleur dan het standaard zwart op de wimpers. Het beste is om bij elk seizoen een passend make-up advies te vragen! Kleuren en kleding, lichtval en klimaat wisselen met de seizoenen; zo ook jouw uitstraling en make-up.

Fact 2.

Op zaterdag gebruik je een peeling en daarna een masker. Dit kun je gewoon thuis doen, want misschien heb je even wat minder tijd voor een behandeling in de salon. Schaf een goed kwaliteit producten aan besteedt even tijd aan je huid met een peeling. Zo wordt je huid brandschoon en kan zij goed voeding opnemen. Daarna breng je op de schone huid een masker aan. Op deze manier heb je een minibehandeling voor thuis. Je kunt kiezen voor een hydraterend masker als extra vocht boost. Zo’n masker kun je ‘s nachts kan laten zitten. Het is allemaal weinig werk en geeft veel effect. Ideaal om wakker te worden met een goed uitziende huid.

En maak je geen zorgen: wanneer je al goede basis leefstijl hebt zal je merken dat je geestelijk en lichamelijk gewoon weer verlangt naar gezonde voeding, verzorging en beweging.