Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 8.5!  

Ontgiften kuur

Je kent het vast wel; je kiest voor gezonde voeding en je beweegt voldoende, maar toch voel jij je niet helemaal fit. Dit kan komen door verschillende gifstoffen die je ongemerkt toch binnenkrijgt. Deze gifstoffen zitten vaak ongemerkt in je voeding verwerkt en door de welvaart is er een verhoogde aanvoer van gifstoffen uit voeding, medicijnen, cosmetica en schoonmaakmiddelen. Daarnaast krijgen wij ook gifstoffen binnen doordat de lucht die wij inademen steeds meer vervuild raakt. Het gaat hier voornamelijk om chemicaliën die niet in ons lichaam thuishoren. Onze organen kennen deze gifstoffen niet en gaan dan extra hard werken om ze te verwijderen. Echter zijn onze darmen gemaakt om natuurlijke producten te verwerken, maar niet de chemische hoeveelheden die sommige binnenkrijgen. Wil jij graag weten of het tijd is om jouw darmen te ontgiften? Doe dan de test via onze Detox kuur checklist.

Het resultaat hiervan is dat onze darmen oververmoeid raken en daardoor minder gaan functioneren. Nu worden er giftige stoffen ongeremd opgeslagen in ons lichaam. Daarom kunnen ze wel wat hulp gebruiken! Je kunt nu je lichaam een periode van rust geven waarin het zichzelf kan ontgiften door middel van een detox kuur. Na een ontgiftingskuur kun jij je weer optimaal fit voelen. Wil jij dat ook graag? Kies dan voor een ontgiftingskuur van Innerwave en voel je weer helemaal ‘ALIVE’!

De ontgiftingskuur van Innerwave: hoe werkt het?

Om je lichaam te ontgiften en alle slechte stoffen uit je systeem te halen is het slim om een ontgiftingskuur te doen. Dit doe je bij Innerwave altijd onder begeleiding. Je kunt namelijk altijd contact opnemen met onze gecertificeerde coaches voor vragen en je krijgt bij een kuur voor het ontgiften van je lichaam altijd een uitgebreide en duidelijke gebruiksaanwijzing. De ontgiftingskuur van Innerwave bestaat dan ook uit drie duidelijke stappen. Eerst bouw je je voeding af, vervolgens ontgift je je lichaam door middel van lichte voeding of een sapkuur en daarna bouw je je voedingspatroon weer op naar gezonde voeding. Je kunt zelf kiezen hoe diep je je lichaam wilt ontgiften, het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor het uitvoeren van een darmspoeling. Elk lichaam is anders, dus dit is geheel aan jou.

Header Innerwave

De voordelen van een ontgiftingskuur

De voordelen om regelmatig een ontgiftingskuur te doen stapelen zich op. Daarom hieronder een lijstje met een aantal voordelen:

  • Je verhoogt je stofwisseling op een natuurlijke manier 
  • Het draagt bij aan een mooiere en stralende huid
  • Het is het startsein voor een evenwichtigere levensstijl
  • Vermoeidheid terugdringen (je voelt je als herboren)
  • Het lichaam helpen te ontgiften en te zuiveren
  • Ontgiften helpt je, het extra gewicht dat je met je meedraagt, kwijt te raken

Een ontgiftingskuur aanschaffen

Ben jij enthousiast geworden en wil je direct beginnen met een ontgiftingskuur? Dan kun je in onze webshop gemakkelijk een ontgiftingskuur aanschaffen. Hiermee haal je alles in huis om jouw lichaam te ontgiften en je weer helemaal ‘ALIVE’ te voelen. Naast alle benodigde supplementen vind je in onze pakketten ook een uitgebreide handleiding die je stap voor stap begeleidt. Ben je bang dat je een ontgiftingskuur niet gaat volhouden? Geen zorgen, op een enkele uitzondering na ervaren de meeste detoxers geen honger tijdens de kuur van Innerwave.

Je kunt gemakkelijk een ontgiftingskuur aanschaffen voor het reinigen van je lichaam. Onze ontgiftingskuur wordt beoordeeld met een 8,8, dus probeer het zelf ook eens! Ben je benieuwd hoe andere het hebben ervaren? Bekijk dan al onze detox ervaringen. En onthoudt: je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd contact opnemen met je coach over de kuur en de voortgang van het ontgiften. In het pakket vind je daarnaast ook een gedetailleerd detox kuurboekje waarin precies staat uitgelegd hoe de kuur werkt. Mocht je nog vragen hebben over deze kuur voor het ontgiften van je lichaam? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)486 – 852210.

Let’s Innerwave!

  • Een zuiver lichaam
  • Gelukkig en gezond
  • In shape
Innerwave