Lorna van Dijk

Hoi, ik ben Lorna van Dijk, ik ben Health- & Detoxcoach en met mijn bedrijf Hello Healthy Life! help ik je graag om ook lekker in je vel te zitten, energie voor 10 te hebben en zonder moeite jouw droomlichaam te bereiken en behouden.

 

Het volgen van een detoxkuur kan een enorm positieve en krachtige manier zijn om met een gezondere levensstijl te beginnen, en om je bewust te worden van je eigen patronen en gewoontes ten opzichte van voeding. Vragen zoals ‘ waarom wil ik nu eten en vanuit welke behoefte wil ik eten? Heb ik echt trek of is het meer een gewoonte om nu te eten? Antwoorden en inzichten over jezelf komen naar boven tijdens het doen van een kuur en deze kunnen je ontzettend goed van pas komen tijdens de rest van je leven. Een gezond lichaam is je grootste goed 😊

 

Ik ben een enorm betrokken coach, ervaringsdeskundige in het strugglen met je lichaam en hoe je eruit ziet en op het gebied van intuïtief eten wat enorm goed van pas komt na het volgen van een detoxkuur.

 

Groetjes,
Lorn

Melanie Braat

Melanie Braat, Colonhydrotherapeute en eigenaresse van Vita Melle: ‘Met Colonhydrotherapie zuiver ik de dikke darm op een zachte, effectieve manier …

Bekijk

Socketia Franken

Voor mij betekent investeren in mijn (innerlijke/uiterlijke) schoonheid, investeren in een leven vol van hoop, energie, waarde, verwondering en liefde. …

Bekijk
Jacob van Maerlantstraat 86-90, 5216 JM ‘s-Hertogenbosch
“Als ambitieuze ondernemer, mama en levensgenieter kan ik veel energie goed gebruiken. Ik wil fit en gezond zijn om alles uit het leven te halen wat erin zit.”

Melanie Braat

Melanie Braat, Colonhydrotherapeute en eigenaresse van Vita Melle: ‘Met Colonhydrotherapie zuiver ik de dikke darm op een zachte, effectieve manier …

Bekijk

Socketia Franken

Voor mij betekent investeren in mijn (innerlijke/uiterlijke) schoonheid, investeren in een leven vol van hoop, energie, waarde, verwondering en liefde. …

Bekijk

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar