Wat is Innerwave?

Lees hieronder ons verhaal of bekijk onze video:

Innerwave oprichter Patrick Willems

A new wave of life!

Energiek, vrolijk, sterk, fit, slank, gezond en gelukkig door het leven, dat willen we allemaal, nietwaar? Onhaalbaar? Helemaal niet! Echter, de welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke bestaan werken een gezonde levensstijl tegen. We hebben moeite met het vinden van een goede balans tussen lichaam en geest. Door de drukte kiezen we vaak voor gemak. Junkfood, kant-en-klaar maaltijden en bewerkt voedsel zijn haast niet meer weg te denken uit de koelkast. Ook het sporten / bewegen schiet er nog al eens bij in. Met alle gevolgen van dien. Herkenbaar? Is de fut er wat uit? Mogen er wel wat kilo’s af en energie bij?

Innerwave wheel of fortune

 

Kom in actie! Reset body & mind. Let’s Innerwave!

Innerwave geeft je de handvatten voor ‘a new wave of life’. Op inspirerende en motiverende wijze leer je jezelf een gezonde levensstijl aan. Een levensstijl die vol te houden is, omdat het 100% natuurlijk is én afgestemd op jouw lichaam. Weg met die uitputtende crash diëten, ‘jojo-effect’ en niet vol te houden eetpatronen. Dag overtollige kilo’s, futloosheid en (ouderdom)kwaaltjes. Wij maken gezondheid simpel en een gezond en energiek leven toegankelijk. Innerwave is hét gezondheidsprogramma dat op eenvoudige maar uitermate doeltreffende en enthousiaste wijze lichaam en geest reinigt. Wil jij graag weten of jouw lichaam ook toe is aan een detox kuur? Doe dan de test via onze Detox kuur checklist.

Een ‘total body and mindreset’ bestaat uit 3 stappen, te weten:

Innerwave formule

Door een detox kuur te combineren met gezonde voeding en de juiste hoeveelheid beweging zal jij het ook ervaren. Je voelt je als herboren. Energieker, gezonder, frisser en lichter. Je schreeuwt het uit: I’M ALIVE!

Innerwave Kurt