Zes prikkels

Zes gouden regels & gezonde redenen waarom de body & mindreset van Innerwave ook iets voor jou is:

1. Feel ALIVE!

Nadat de detox kuur is afgerond, hebben veel Innerwavers het gevoel dat de “mist is opgetrokken.” Je zit lekkerder in je vel en kunt je super fit en energiek voelen.

2. Help je lichaam overtollige kilo’s te lozen

Een detox kuur kan je helpen het extra gewicht dat je meedraagt kwijt te raken. Het lichaam heeft een natuurlijk vet verbrandingsmechanisme. Vaak kunnen gifstoffen in je lichaam dit systeem blokkeren, zodat je lichaam minder goed in staat is vet kwijt te raken.

3. Verbeter je stofwisseling

Wanneer je gewicht verliest en je je darmkanaal schoonmaakt, zal je lichaam op een efficiëntere manier voedsel kunnen gaan verteren. Je metabolisme kan hierdoor op een natuurlijke manier stijgen.

4. Straal van binnen en van buiten

Het is een bekend feit dat de huid je grootste orgaan is. Een mooie en stralende huid is het eerste teken dat je alle gifstoffen uit je systeem hebt verwijderd. De kans is aanwezig dat vlekjes en puistjes zullen verdwijnen. Ook kan je huid strakker en gladder aanvoelen.

5. Help toekomstige ziektes tegengaan

Veel van de ziektes tegenwoordig zijn verbonden met gifstoffen uit de omgeving. Door middel van ontgiften kan het lichaam deze schadelijke chemicaliën sneller kwijtraken waardoor het immuunsysteem beter kan gaan werken.

6. Voeg jaren toe aan je leven!!

Gezond oud worden, wie wil dat nu niet?!