Ons geloof & missie

Making people feel alive!

 

De missie van Innerwave is eenvoudig en heeft maar een doel: “Making people feel ALIVE”. Hoe? Dit doen we met een 100% natuurlijk gezondheidsprogramma. Vol overgaaf, passie en een grote dosis kennis en expertise begeleiden we je op eenvoudige wijze naar een gezond en energiek leven. Want ja, wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens in staat is gezond oud te worden én zijn of haar levenskwaliteit te verbeteren is.

Innerwave 6

Daarbij geloven wij in het motto: hoe meer specialisten, hoe gezonder jouw lichaam en geest. Per aandachtsgebied (Detox, Eat en Play) beschikken we dan ook over gecertificeerde coaches, trainers en kennis van het allerhoogste niveau. Tenslotte heeft iedereen recht op gezondheid, vitaliteit én geluk!

 

Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat. Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!