Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 9.1!  

FAQs


Veel vragen die voorkomen:

Door het lichaam te reinigen en een douche van binnenuit te geven met een heel langzaam vulritme, kan het lichaam zich ontdoen van fysieke én emotionele ballast. Dit heeft tot gevolg dat er ruimte vrijkomt aan de darmwand waardoor juist de lichaamseigen bacteriën zich weer kunnen nestelen en de flora zich weer kan herstellen.

De therapie traint de darm juist om een goede peristaltiek te krijgen. Ook het herstellen van de flora, heeft tot gevolg dat de peristaltiek zich herstelt. De darm is een spier en zoals je de darm kunt trainen in ophouden, zo kun je de darm ook trainen in loslaten. Het reinigen duurt totdat het lichaamseigen herstelvermogen weer hersteld is.

Al in de geschriften Ebus Papyrus staat dat het reinigen van het lichaam door water in de darm te laten stromen, de manier was om ziektes te voorkomen. Dit geschrift dateert uit 1500 v. Chr. Sindsdien is colonhydrotherapie beoefend. Helaas worden in de Nederlandse ziekenhuizen de behandelingen niet meer uitgeoefend sinds 1976 omdat ze zijn vervangen door purgeer- en laxeermiddelen.

Uit het kuurboekje

De kleur en geur van de vloeistof die je darm verlaat na een darmspoeling kun je aanhouden als richtlijn. Hoe schoner de vloeistof, hoe schoner de darm. We weten echter ook uit ervaring dat sommige Innerwavers door de jaren heen meerdere lagen mucus en harde stukken in hun darm hebben. Die hebben dagen / weken nodig om los te komen.

Ja, beweging bevordert het ontgiftingsproces! Sport echter met een lage intensiteit. Doordat je minder eet heb je ook minder energie. Stevig wandelen en rustig joggen is zelfs aan te raden. Ook yoga is een aanrader tijdens de detox kuur.

Je kunt een spoeling het beste voor of anderhalf uur na je maaltijd nemen. Het is belangrijk dat je de tijd neemt voor je spoeling. Een keer geen tijd? Dit is niet erg. Stel je spoeling uit naar een ander tijdstip. Het is met name belangrijk dat je ontspannen bent. Hoe meer ontspannen, hoe meer je lichaam zal loslaten!

Laat het water in kleine hoeveelheden binnen lopen. Laat 1/6 deel binnen, sluit de aanvoer en masseer je darm. Daarna de andere vijf delen op dezelfde manier. Kun je het alsnog niet houden? Gewoon ‘loslaten’ op het toilet! De ene keer lukt het om de vloeistof een kwartier binnen te houden, de andere keer nog geen 10 seconden.

Voeg een paar druppels citroensap toe aan Innerlife & Green Kamut. Dit neutraliseert de smaak. Je kunt het ook mengen met een vers geperste sinaalsappel en aanvullen met water.

Hoofdpijn ontstaat doordat je bloedvaten vernauwen ter bescherming van je organen (o.a. hersenen). Ook om de vrijgekomen gifstoffen zo snel mogelijk via de uitscheidingsorganen uit te scheiden. Drink veel water, zorg voor voldoende beweging en ga vroeg naar bed. Als laatste redmiddel kun je een paracetamol nemen, maar liever niet.

Verkoudheid en ziekte symptomen zijn normaal in de eerste fase van ontgifting. Dit betekent dat je lichaam alle sluizen open zet om beter te worden. Meer weten? Google maar eens ‘De Zes Ziektestadia’ volgens Dr. Reckeweg.

Een opgeblazen buik is een goed teken: het duidt erop dat er heel wat op te ruimen is. Zorg er wel voor dat je voldoende water drinkt! Dit voorkomt dat je verstopt raakt door de PowerGoodies. Het is essentieel om hierbij veel water te drinken. Innerlife werkt als een bezem en ruimt als het ware de troep in je darmen op. Deze vertering (veroorzaakt door de kruiden) zorgt voor gasvorming. Heb even geduld want dit gaat de komende dagen verdwijnen. Wanneer je nauwelijks ontlasting hebt kan dit duiden op obstipatie. Maar ook daar komt verandering in tijdens de detox fase.

Tijdens de detoxfase dient men op dag 1 & 4 de magnesiumsulfaat te nemen. Komt dit niet uit, neem dan de magnesiumsulfaat op de ochtenden dat je vrij bent, als dit andere dagen zijn maakt dat niet uit.

We adviseren om 7 dagen vol te maken. Vind je 5 dagen voldoende?
Begin dan op dag 6 en 7 met de derde fase (Keep calm & Cool down). Blijf wel doorgaan met de supplementen en spoelingen want op deze dagen komt er nog veel los!.

Besef dat veel gif- en afvalstoffen die in je bloed en lymfe zitten geur- en
kleurloos zijn. Elke spoeling neemt veel troep mee naar buiten. Vertrouw ook op de geur, dit zegt vaak genoeg!

Tijdens de Keep calm & Cool down fase, is het van groot belang om de
PowerGoodies Innerfl or Probiotica, Chlorella en Green Kamut geheel op te maken. Deze drie PowerGoodies zorgen voor het herstel van je darmflora en je immuunsysteem. Wanneer je deze niet in zijn geheel op maakt kan herstel achterblijven.

 

Stel hier uw eigen vraag