Inleiding

Eet jezelf gezond en gelukkig!

Een gezond en gelukkig leven’, iets waar we allemaal tegenaan hikken. Hoe bereik je dat? Je hebt het vaak druk? Iedere dag gezond koken zit er simpelweg niet in? Of lijnen, dat is ook niet vol te houden? Je wilt tenslotte wél genieten van het leven. Herkenbaar?

Eat 2

Dat is heel gezond. Een pilsje of wijntje hoort bij het leven. Innerwave is er van overtuigd dat ook een lekker frietje, pizza, zak chips op zijn tijd én een gezonde leefstijl hand in hand gaan. Zolang je maar 80% gezond leeft, dan kan je 20% af en toe laten gaan. De voedingscoaches van Innerwave helpen je graag met het in balans brengen van lichaam en geest met een gezond voedingspatroon. Een levensstijl die vol te houden is en zorgt voor energie en levenskracht. En geloof het of niet? Zo moeilijk is het allemaal niet…

 

Eat well. Feel great!

Hoe eet ik mezelf gezond en gelukkig? Wat is een goed eetpatroon, dat vol te houden is én te betalen? Innerwave ondersteunt, inspireert, motiveert en stimuleert je met:

  • smaakvolle voeding en kooktips;
  • gezonde blogs;
  • leerzame workshops;
  • verantwoorde weekmenu’s;
  • een verantwoorde op-maat-dieet;
  • 100% natuurlijke voedinsgssupplementen;
  • op jouw lijf geschreven voedingsprogramma’s.

Innerwave food 1

Weg met die ongezonde en niet vol te houden crashdieeten. Bye, bye ‘jojo-effect’, overgewicht en (welvaart)ziekten / ouderdomskwalen. Met de voedingscoaches van Innerwave meet je jezelf een gezond eetpatroon aan en word je binnen 6 weken je eigen voedingscoach. Je weet wat goed voor je is, wat je lichaam en geest nodig heeft om te presteren én te genieten van het drukke en hectische Westerse leven. Een wereld die gedomineerd wordt door grote supermarkten. Vol met bewerkte ‘voedings’-middelen die toegevoegde suikers, e-nummers en verkeerde vetten bevatten. Wat neem van ons aan: ondanks deze grootmachten is het zeker mogelijk een gezond te leven te leiden.