Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 9.1!  

Darmen reinigen

Heb je klachten waar je maar niet vanaf komt, dan is het misschien verstandig om je darmen te reinigen en te ontslakken met een detox kuur. Want goed werkende en gezonde darmen vormen de basis van een gezond lichaam.  Niet alleen darmklachten zoals bijvoorbeeld een prikkelbare darm, maar ook hormonale disbalansen of huidklachten vinden vaak hun oorzaak in dit belangrijke orgaan. Hoe komt dat nu? En hoe kun je je darmen goed reinigen en ontslakken? Antwoorden op beide vragen en nog meer ga je lezen op deze pagina.

In de afgelopen honderd jaar is de mens méér gaan eten dan eigenlijk goed is. Daarbij komt dat onze voeding ook steeds minder natuurlijk is. Het is bespoten, bewerkt of zelfs volledig kunstmatig. Dit heeft tot gevolg dat de darmen niet alleen meer voedsel moeten verwerken, maar ook voeding dat onbekend is voor het lichaam. Hierdoor ontstaat filevorming en dus verslakking en verstopping. Verstopte darmen vormen een perfecte voedingsbodem voor parasieten en schimmels, wat ontstekingen en ziektes kan veroorzaken, daarom is het goed om je darmen eens in de zoveel tijd te reinigen en te ontslakken. Maar ook kan je darmwand door de verstopping minder goed de voedingsstoffen opnemen. Hierdoor verzwakt je lichaam en raken lichaamsprocessen ontstoord.

De beroemde Oostenrijkse arts Dr. Mayr ontdekte dat vele ziektes hun oorsprong vinden in de darmen. Hij ontwikkelde de Dr. Mayr detox kuur en adviseerde iedereen op regelmatige basis het lichaam rust te geven en de darmen te reinigen en te ontslakken. Deze reinigingsperiode dient als een periodieke reinigingskuur van het lichaam.  Innerwave heeft op basis van deze principes haar detox kuur ontwikkeld.

Darmen reinigen en ontslakken door middel van een detox kuur

Innerwave sapjesMet de detox kuur van Innerwave kun je je darmen reinigen en ontslakken in gemiddeld 14 dagen. Er is keuze uit een lichte kuur, basis kuur of intensieve kuur met klysma set. We bieden je een compleet pakket met saprecepten van Rens Kroes, natuurlijke voedingssupplementen en een kuurboekje. Met deze handvatten kun jij in vijf dagen tijd langzaam je voeding afbouwen, zodat je je voor kunt bereiden op de sapvasten periode. Afhankelijk van de gewenste intensiteit, duurt deze periode ongeveer 3 tot 7 dagen. Hierna kun je je voeding weer opbouwen volgens ons schema. Wil je niet zelf juicen? Dan kun je ook voor de Innerwave detox kuur kiezen met sapflesjes van juizs.

Online bestellen

Je kunt in onze webshop terecht voor verschillende detox pakketten om je darmen te ontslakken en te reinigen. Wil jij graag weten of het nodig is om jouw darmen te reinigen? Vul dan onze Detox kuur checklist in. Wil Mocht je vragen hebben, dan staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om je van advies te voorzien. Je kunt ons te allen tijde bereiken door te bellen naar +31 (0)486 – 852210.

Let’s Innerwave!

  • Een zuiver lichaam
  • Gelukkig en gezond
  • In shape
Innerwave